Peakoka õhtusõõk MEREANNID
Alguskuupäev: | 12.08.22 |
Kestus | 19:00 22:00 |
Tüüp: | Sündmus |
Asukoht: | Bottengarn Sadamarestoran , Koguva sadam, Koguva küla, Muhu vald, Saare maakond |
+ Lisa minu kalendrisse |
Üheks eriliseks õhtuks võtab Bottengarni restoranis kulbi kätte Gastronomist toiduprojekti peakokk & juht Chef Karl Pajussaar.
Karl on pikaaegse fine dining kogemusega kokk, kes on töötanud erinevates õhtusöögirestoranides nii Eestis kui ka Inglismaal. Viimase 5 aastaga on Karl välja töötanud lugematu arv erinevaid retsepte ja menüüsid.
Üheks tema leivanumbriks on kala & mereanni road ning lisaks sellele ka pikaaegne toidu ja veini kokkusobitamise kogemus.
See õhtu tulevad serveerimisele Chef Karli parimad ja legendaarsemad maitsekombinatsioonid ning kõrvale saab serveeritud imelised veinid.
Toimumise aeg : 12.08.2022 kell 19:00
Toimumise koht : Bottengarn külalistemaja, Koguva sadam, Muhu vald, Saaremaa.
Pileti hind : 85€
Broneeringuid saab teha kirjutades : info@gastronomist.ee või helistades +372 5307 6192
Broneeringu kinnituseks on tasutud arve.